Payday loans
payday loans

www.mkzabava.com

 
 
 
 
 
 
 
 

Среќа во несреќа (видео)

Е-пошта Печати PDF

Некои пријатели навистина не знаат како да се нашалат, а некои едноставно имаат среќа.

Повеќе

Сопственичка на дуќан ги привлекува своите муштерии со играње на шипка

Е-пошта Печати PDF

Еве што им направи кризата на луѓето ... Џул Ан, сопственичка на продавница за честитки во САД, мораше да измисли нов начин за рекламирање на своите производи.

Повеќе

Мажите во кујната (видео)

Е-пошта Печати PDF

Доказ, дека сепак кујната е само за жените. :)

Повеќе

Секси девојка на механички бик (видео)

Е-пошта Печати PDF

Механички е, но на бик не личи воопшто. :D

Повеќе

Волшебната моќ на чоколадото (видео)

Е-пошта Печати PDF

Еве ви креативна идеа некогаш ако имате шанса испробајте ја. Само на крајот немојте да завршите како овој лик.

Повеќе

Благодарение на "Photoshop"

Е-пошта Печати PDF

Многубројните погодности на современата компјутерска технологија го олеснаа животот на естрадните уметници.Секогаш можат да изгледаат убаво, свежо, без вишок на колограми. Доволно е само некој да ги обработи во Photoshop и изгедаат како од соништата. Пред вас се некои фотографии од познати пеjачки од балканските простори, пред и после обработка во Photoshop.

Повеќе

Полиција против дрифтер

Е-пошта Печати PDF

Колку добро дечкото ја дрифта колата....само ме интересира што ќе се случи потоа : )

Повеќе

Познати без веѓи

Е-пошта Печати PDF

Како би изледале најпознатите луѓе во светот без веѓи. Погледнете. :)

Повеќе
 
 
 
 

Седел некој пират во крчма и пиел рум. Крчмарот го прашал: - Извини, како ја доби дрвената нога? - Еден ден пливав покрај бродот, наиде ајкула и ми ја одгриза ногата. - А како дојде до куката на раката? - Раката ми беше отсечена кога нападнавме друг брод. - A како го добивте превезот преку окото? - Гледав еден галеб како лета, и тој ми се посра во окото. - Па зарем од тоа може да се загуби окото? - Не, но тоа ми беш прв ден со куката на раката.

Повеќе.

 

Играјте и забавувајте се